• PASSION MEETS SPIRIT

Volley Lindemans Aalst komend seizoen in Champions League

2020-06-09 11:46:17 0

Wij denken niet dat we nog moeten terug komen op de voorbije 3 maanden. We weten allemaal wat er gebeurd is en wij kunnen alleen maar hopen dat u deze periode goed bent doorgekomen en gespaard bent gebleven van te veel leed op welk gebied dan ook. Met dit schrijven willen we vooruit kijken met onze club. Acht spelers zijn al gekend voor komend seizoen (waarvan 2 jonge Belgische nieuwkomers). De komende dagen/weken hopen wij jullie de verdere aanvulling van de kern te kunnen aankondigen. 1 zaak kunnen we jullie wel al meegeven: al zijn we niet uitgeroepen tot landskampioen, wat in basketbal en voetbal wel is gebeurd met de “toevallige”  (dixit een voormalige volleybal voorzitter) nummer 1 bij moment van stopzetting van hun competitie, komend seizoen zal volley Lindemans Aalst deelnemen aan de Champions League! We kregen onlangs goedkeuring van de CEV om deze wedstrijden te spelen in onze eigen zaal Schotte en dit was het signaal voor bestuur, sportieve staf en Stad & Sport AG Aalst om er voluit voor te gaan.

Meer info over tegen wie en wanneer we gaan spelen verwachten we pas binnen een aantal weken, maar voor jou als supporter/sponsor/medewerker iets heel leuk om naar uit te kijken. 1 ding is zeker, we ontvangen komend seizoen absolute topclubs in ons eigenste Schotte, een unieke gelegenheid om te komen genieten van topvolleybal.

Binnenkort starten we ook met de verkoop van onze abonnementen voor komend seizoen. Hou zeker onze (social media) kanalen in de gaten voor meer info.

Ook op commercieel gebied begint alles weer op toerental te komen en zijn ondertussen al terug een aantal sponsorcontracten verlengd.

We gaan er samen met jullie een schitterend seizoen van maken !

Benieuwd naar onze nieuwe bedrijfsfilm : KLIK HIER