• PASSION MEETS SPIRIT

Transfernieuws 20-21

2020-06-14 15:18:08 0

Volley Lindemans Aalst is blij u de komende 2 transfers te kunnen aankondigen...

De eerste is de 20 jaar jonge Fransman Danny Poda (1m94). Hij komt Janusz Górski vervangen op de receptie-hoekpositie. Danny is afkomstig van Parijs. Hij heeft zijn opleiding gevolgd in de Franse volleybalschool in Montpellier. Hij heeft ook alle nationale jeugdselecties doorlopen en verscheidene interlands en jeugdtornooien gespeeld. Zo behaalde hij in 2018 een 5de plaats op het U19 European Championship. Na de volleybalschool speelde hij (tot heden) voor Paris Volley waarmee hij in het seizoen 18-19 landskampioen werd van Frankrijk.

Als tweede transfer kondigen wij graag de komst aan van Matej Smidl (23 jaar). Deze Tsjechische beer is 2m07 groot. Hij is geboren op 25/01/1997 en komt over van de Estse club Selver Tallin. Twee jaar geleden kwam hij uit voor de Italiaanse topclub, Consar Ravenna. Daarvoor speelde hij 3 seizoenen in zijn geboorteland voor de club VK Ostrava. Hij maakte deel uit van de Tsjechische nationale jeugdselecties. Hij wordt samen met Jeroen Oprins de opposite voor komend seizoen.Hierdoor nemen we na 1 seizoen jammer genoeg afscheid van Samuli Kaislasalo. Wij willen Samuli uiteraard te bedanken voor het mee helpen realiseren van de 1ste plaats (in de reguliere) competitie, de Belgische bekerfinale en de 1/4 finale CEV Cup afgelopen seizoen.

Opnieuw 2 jonge beloftevolle spelers voor komend seizoen waardoor Volley Lindemans Aalst verder gaat op de ingeslagen weg.


Welcome Danny & Matej!