Lindemans Aalst -Opstaan en doorgaan Lindemans Aalst
  • PASSION MEETS SPIRIT

Opstaan en doorgaan

2020-10-10 13:18:07

Na de toch wel onverwachte nederlaag in eigen huis tegen de kanjers van Frank Depestele is het aan onze mannen om de rug te rechten en door te gaan. Er zijn natuurlijk gemakkelijker manieren om dat te doen dan met een bezoek aan de Steengoed Arena en het sterke Greenyard Maaseik, maar veel keuze hebben we niet.

Dat Johan er de voorbije week zal op teruggekomen zijn met zijn groep daar zijn we zeker van, niet alleen de uitslag maar ook de manier waarop daar valt veel over te zeggen. De spelers zelf zullen natuurlijk ook wel beseffen dat het niet goed genoeg was en zonder op iemand speciaal te schieten, het moet aanvallend veel beter kunnen. Ook wat geestdrift en beleving betreft mag het meer zijn, dat verschil met Menen was groter dan de 2-3 uitslag.

Robbe en Wout konden na hun bronzen medaille op het EK U20 met de Young Red Dragons deze week nog niet aansluiten, vermits 1 speler van de selectie U20 positief testte op Covid19 (de anderen waren na 1 test negatief) is er toch unaniem door de liga(ploegen) beslist om elke speler tot maandag in quarantaine te houden, nieuwe test zaterdag en als deze negatief is kan iedereen maandag aansluiten bij zijn ploeg. Vraag is ook hoe vermoeid Greenyard Maaseik zal zijn, de Limburgers die deze week naar Zwitserland reisden om er 2 voorronde wedstrijden in de CEV CL af te werken, woensdag 2-3 verlies tegen de Wit-Russische nummer 1 Shakhtior Soligorsk en donderdag onderuit tegen het plaatselijke Lindaren Volley Amriswil, de ploeg van coach Marco Klok haalde het met 3-1. Voor het in het midden gehavende (Verhees met enkelblessure en Stahl vormpeil) Maaseik betekent dit geen CL-volley dit seizoen maar er is wel het opvangnet van de CEV-Cup.

Wij moeten hier niet teveel rekening mee houden, zelf top zijn is de boodschap. Als onze jongens de focus kunnen houden moeten ze van niemand bang zijn, dat en vuur en passie op het veld en we gaan al een stuk verder staan.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app