Lindemans Aalst -HOE gaat het nu verder? Lindemans Aalst
  • PASSION MEETS SPIRIT

HOE gaat het nu verder?

2020-10-16 09:35:00

Zoals iedereen deze week al zal gehoord hebben worden met ingang van afgelopen woensdag alle contactsporten (indoor) verboden.
Dus ook volley ontsnapt hier niet aan.

Trainen mag, maar mits handhaven van 1.5m afstand. Dus wedstrijdsituaties zijn momenteel uit den boze.

Dat maakt dat al zeker onze thuiswedstrijd van komende zaterdag tegen Caruur Gent verschoven wordt naar zaterdag 31 oktober.

Vanaf zaterdag 24 oktober nemen we de draad terug op met de topper tegen de ongeslagen leider Knack Roeselare. Om 19:30 in ons eigenste Schotte. Losse ticketverkoop (ENKEL in VVK) staat open. Natuurlijk in de veronderstelling dat we groen licht krijgen van de hogere instanties.

Abonnees krijgen net zoals vorige thuiswedstrijd een link met hun (plaats volgens CIRM bepaald) toegewezen zitplaats.

Er zijn gesprekken geweest tussen liga, de federatie en het kabinet van Minister Weyts om via streng afgebakende regels te kunnen trainen en om wedstrijden met publiek te spelen. Met als leidraad ons opgestelde CIRM dossier.
De thuiswedstrijd tegen Menen heeft bewezen dat Sportcomplex Schotte toelaat om veilig en conform de opgelegde regels een professionele wedstrijd met publiek te organiseren.

 

Het is nu wachten op de invulling van al deze regels om te kunnen starten met wedstrijdsituaties.

Een regel die momenteel in de profliga Voetbal zijn nut al bewezen heeft is een constante testing van alle spelers en staf.

Eenmaal dit geïmplementeerd is kan de competitie hervat worden.

Onze spelers zijn voorlopig al gestart met een “1.5m Corona free power sessie”.

En zoals voor elk event of activiteit sluiten we ook dit artikel er mee af. “Alles onder voorbehoud van de op die moment geldende Covid beperkingen”.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app