• PASSION MEETS SPIRIT

En nu knallen in Schotte

2020-11-20 20:57:41

Het zal deugd doen opnieuw in eigen zaal spelen na 3 uitwedstrijden, al is het wel nog zonder onze trouwe supporters maar in ons eigen Schotte spelen blijft toch leuker. De 3 uitwedstrijden waren een voor een moeilijke opdrachten maar waar het in Waremme en Achel nog wisselvallig was mogen we toch wel trots zijn op het spelniveau dat we in Leuven haalden en met de 8 punten op 9 zal Johan tevreden zijn en zeker een fiere coach met de vechtlust van zijn gabbers.

Nu thuis tegen Greenyard Maaseik dat wordt andere koek, de Limburgers zijn en blijven top in België. Coach Joel Banks kreeg enkele maanden terug maar liefst 8 nieuwe spelers in zijn team en ja, er zitten enkele echte toppers bij maar men moet het toch maar zo snel mogelijk tot een geheel kneden. In de heenwedstrijd kregen we nog een droge 3-0 om de oren maar we speelden er wel een van onze betere partijen, weggespeeld werden we zeker niet (setstanden 28-26 / 25-22 / 25-21 ) maar in money-time van elke set moesten we onze meerdere herkennen in de rood-groene brigade. In Leuven was het kapitein Simon die zijn ploeg op sleeptouw nam en als “de lange” nu opnieuw dat niveau haalt dan moet een verrassing in Schotte er zeker inzitten. Wout die kon aansluiten deze week en dus komen alle namen op het wedstrijdblad en ook bij de bezoekers geen afwezigen, opposite Jolan Cox is na zijn schouderblessure helemaal terug.

Deze topwedstrijd zorgt normaal gezien voor een vol Schotte maar dit is jammer genoeg niet mogelijk. Daarom een warme oproep om massaal via de livestream naar de wedstrijd te kijken en als 1 man achter ons team te staan.  Meer nog, laat ons zien hoe jij onze mannen steunt vanuit je kot. Plaats een verhaal op Instagram en toon ons hoe jullie supporteren met sjaal en toeter. Vergeet ons niet te vermelden in jullie verhaal! Zo kunnen wij het verder delen en onze spelers die extra push geven.

Dankzij Alain Dardenne en Kristof Hoho krijgen we via de livestream op TV-Oost vakkundig commentaar. En bij deze topwedstrijd wil je dat toch niet missen.

 Afspraak op 21/11 om 19u30: in uw kot, achter uw scherm voor de topwedstrijd #LindemansAalst – Greenyard Maaseik. En niet vergeten, laat ons zien hoe jullie supporteren en vergeet ons niet te vermelden.

 LIVESTREAM via: https://www.tvoost.be/