• PASSION MEETS SPIRIT

Wij hebben nog iets goed te maken

2020-11-24 17:19:31

Begin oktober openden we het nieuwe seizoen met een 2-3 thuisnederlaag tegen Decospan Menen, dat was toen een kleine verrassing maar zeker geen onverdiende zege van de mannen van Frank Depestele.
De goesting was toen veel groter bij de West-Vlamingen, wij blonken dan weer uit in wisselvalligheid.

Intussen is er al veel water door de Dender gevloeid en staan wij al een heel stuk verder. Bij Menen is het er door Corona allemaal niet gemakkelijker op geworden, de voorbije 2 competitiewedstrijden werden uitgesteld.
Volgens de laatste info zou de wedstrijd nu wel doorgaan en hoopt de thuiscoach 10 namen op zijn blad te krijgen en dat in een hel waar het publiek nog steeds de Covid-19 regels moet ondergaan en dus niet welkom is.
Bij ons zien we elke match opnieuw beter volleybal en werkt Johan verder om ook de wisselvalligheid zoveel als mogelijk te bannen.

Deze kwartfinale beslist in 1 wedstrijd wie doorstoot naar de halve finales en tegenstander daar is waarschijnlijk Greenyard Maaseik, loodzware “RoadToTheFinal” dus dit seizoen.

De thuisnederlaag van 3 oktober moet voor onze jongens het vuur zijn om deze keer -met dezelfde passie als die van Decospan toen- en dat van bij de eerste opslag de openstaande rekening te vereffenen en 2 mooie halve finales aan hun kalender toe te voegen.


De wedstrijd is vanaf 19u30 live te volgen op Facebook van Decospan Menen en YouTube.