• PASSION MEETS SPIRIT

Robin Overbeeke terug naar Lindemans Aalst

2021-04-10 10:13:03

Nederlands hoofdaanvaller Robin Overbeeke (32 jaar) ondertekende gisterennamiddag een contract voor 2 seizoenen bij Lindemans Aalst. Robin speelde eerder al 4 (en een half) seizoenen voor het toenmalige Asse-Lennik (van 2011 tem 2016). In deze periode behaalde hij zowel individueel (Speler van het jaar 2015) als met het team (Beker van België 2015, Supercup 2015, 2x vice-landskampioen, 2x Champions League Campagne-CL Final 12 in seizoen 15-16, Halve Finale CEV Cup) diverse sportieve successen. Na het seizoen 15-16 vertrok Robin naar de Franse competitie en speelde hij voor Nantes, Nice & Parijs.

Begin vorig jaar sloeg het noodlot toe en scheurde hij zijn achillespees. Na een lange revalidatie, in België bij het Move to Cure van Lieven Maesschalck, kwam Robin enkele weken terug weer in competitie bij het Franse Ajaccio (uitleenbeurt via Paris Volley).

Ondanks meerdere aanbiedingen in Frankrijk en ook diverse Belgische Liga A Clubs koos Robin toch opnieuw voor Lindemans Aalst. Hij vindt er ook zijn oude ploeggenoot Seppe Baetens terug met wie hij samen de beker veroverde in 2015.

CEO Pascal Debels: “Het voltallige bestuur en ikzelf zijn super gelukkig met deze transfer van Robin. Robin is steeds in onze harten en gedachten blijven zitten. Het wederzijdse respect is altijd zeer groot gebleven en ik was ervan overtuigd dat er ooit een moment zou komen dat we terug samen voor de sportieve successen zouden gaan. Idem met Seppe Baetens. Samen met Simon gaan onze 3 “Dertigers” onze jonge talenten kunnen ondersteunen met hun ervaring en iedereen naar een hoger niveau tillen. Ik ben ervan overtuigd dat zij er ook gaan staan voor onze “youngsters” bij de moeilijke momenten. En zeker weten dat ook vele supporters en sponsoren blij zijn met deze transfers “

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app