• PASSION MEETS SPIRIT

Onze Staf kijkt ook uit naar het nieuwe seizoen

2021-08-17 13:58:44

Hoe gaat het met Staf?

Een jaar geleden kregen we het nieuws dat Staf een hersenbloeding gehad heeft. Totaal ontredderd en onwetend waren we aangewezen op Staf en zijn familie om te weten wat of hoe.
Na een tijdje buiten bewustzijn kwam Staf erdoor, verhuisde naar Revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem en we konden hem zelfs gaan bezoeken.

Het was een leuk weerzien, de humor van vroeger was intact gebleven maar lichamelijk was er nog werk aan de winkel. Als top-kine wist Staf als geen ander dat hard werken zal lonen.
Door de "ik weet niet hoeveelste" corona golf was een fysiek bezoek terug uitgesloten en dus was er contact via whatsapp en consoorten.
Tot we een filmpje zagen op de tv waar Staf in een soort "robocop" pak zich al aardig uit de voeten kon maken. Met zelfs de boodschap dat hij Revarte verlaat en zelfstandig gaat wonen.

Ondertussen woont Staf al enige maanden in Londerzeel, in een mooi appartement dat met de nodige aanpassingen perfect leefbaar is voor hem. Staf kwam bij het bezoekje vlot de deur openmaken en na hem een tijdje niet gezien te hebben moet ik zeggen dat de vooruitgang merkbaar is.

Enkele keren per week komt er nog een kine langs.

Ondertussen wordt het ook tijd voor een terugkeer naar de zaal, supporteren voor Lindemans Aalst ziet Staf zeker zitten.
Eerstdaags regelen we een taxi en halen we Staf naar Schotte om een van de komende oefenwedstrijden bij te wonen.


Bezoek is zeker ook mogelijk, dit kan via een berichtje naar de club pagina en wij geven dit door aan Staf.


-GW

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app