• PASSION MEETS SPIRIT

PERSBERICHT: Stopzetting samenwerking Lindemans Aalst & Idner Martins

2022-12-02 13:16:36

Volleybalclub Lindemans Aalst nam vandaag de beslissing om de samenwerking met coach Idner Martins te verbreken met ingang van vandaag 2 december.
 

Na 10 jaar Johan Devoghel als T1 nam de club, in samenspraak met Johan Devoghel, aan het einde van het afgelopen seizoen de beslissing om, na 2 moeilijke sportieve corona seizoenen, het eens over een andere boeg te gooien en op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdcoach. Heel wat bekende en minder bekende (top)trainers boden zich toen aan. Uiteindelijk besliste de club om met Idner Martins als T1 in zee te gaan.
 

Alhoewel de club goed van start ging door thuis te winnen tegen vice-landskampioen Menen, Haasrode Leuven uit de beker te wippen en ook bemoedigende wedstrijden (competitie & beker) tegen Maaseik te spelen sputterde de motor de afgelopen weken. Het gevolg: een 7de plaats in de algemene rangschikking en een dreigende uitschakeling in de 3de Europese beker.
 

Voor een club als Lindemans Aalst is dit ruim onvoldoende want de play-offs halen is absoluut een must. Het lag zeker niet aan het enthousiasme en charisma van Idner maar in de sport gelden nu eenmaal ook andere regels.
 

T2 Joost Van Kerckhove neemt tot nader order de trainingen over. De club wenst Idner te bedanken voor zijn inzet en betreurt dat het deze beslissing moest nemen.

Blijf steeds op de hoogte.
Download onze mobiele app