• PASSION MEETS SPIRIT

En toen waren we weer met 12

2017-06-27 12:58:29 0

Na een paar weken intensief speurwerk is onze sportieve staf er in geslaagd om een elfde en twaalfde man te selecteren.Hiermee is de ploeg voor het komende seizoen dan ook compleet.

We verwelkomen in onze ploeg nog twee buitenlanders nl. een Fransman en een Pool. Talentvol zijn ze zeker want ze speelden beiden al in de sterke competitie van hun thuisland.

Onze nieuwe 23-jarige zuiderbuur luistert naar de niet  alledaagse Franse naam Jhon Wendt. Jhon speelde het afgelopen jaar in Narbonne en zal samen met Gert de opposite-functie bezetten.

Laatste in onze spelersrij en ook één van de nieuwkomers is Krzysztof Modzelewski. De in 1992 geboren Krzysztof zal net als zijn land- en ploeggenoot Adrian Staszewski, ingezet worden als receptie-hoekspeler.

Met deze laatste aankondigingen is onze ploeg compleet voor het seizoen 2017-2018

Denk dat we mogen stellen dat onze sportief verantwoordelijken mooi werk geleverd hebben. Ook het komende seizoen zal er dan ook weer volop rekening moeten gehouden worden met LINDEMANS AALST !!!

Begin augustus wordt er met de aanwezige spelers reeds gestart met de voorbereiding. Zodra er meer nieuws is over het oefenprogramma,competitiekalender, … laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Onderstaande data kunnen alvast genoteerd worden :

  • Ploegvoorstelling en Fandag : Zondag 10 september (@ Brouwerij Lindemans, Vlezenbeek )
  • Start competitie : weekend van 23-24 september

Tot binnenkort !