• PASSION MEETS SPIRIT

Persbericht 4 mei 2019 : Rookie van het jaar & Belgisch International voor komend seizoen

2019-05-05 09:39:10 0

Kersvers “Rookie van het jaar” Seppe Van Hoyweghen (18 jaar) zal ook komend seizoen te bewonderen zijn bij Lindemans Aalst waar hij verder zal kunnen werken aan zijn ontwikkeling als spelverdeler.

Afscheid nemen doen we van middenman Martijn Colson. Martijn speelde 3 seizoenen (met een tussenpauze van 1 seizoen bij Maaseik) voor deze club. Martijn bloeide in deze periode sportief helemaal open en kan tot de absolute Belgische top gerekend worden. We wensen Martijn dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor de voorbije seizoenen en wensen hem veel succes in zijn verdere (internationale) carrière.

Als vervanger voor Martijn Colson kunnen wij u met veel vreugde de komst melden van Simon Van De Voorde ( 2m08, 19 december 1989). Simon Van De Voorde (29 jaar) is Belgisch International en speelde eerder , tussen 2008 & heden, voor Averbode, Maaseik, Jasterzebski Wegiel (POL), Topvolley Latina(ITA) , Trentino Volley (ITA), Paykan Tehran (IRA) & Siena (ITA). Simon kende reeds diverse sportieve (individuele en/of club) successen waaronder de 2de plaats Champions league in 2016 met zijn club Trentino & beste middenman & blokker in de Italiaanse A1 in 2015.  

 

Bedankt Seppe voor het vertrouwen in onze club

Bedankt Martijn voor de vele sportieve hoogtepunten

Welkom Simon bij de Lindemans Aalst Familie